Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Közbeszerzési Nívódíj - 2018 2018-05-22

A tájékoztatás szerint minden évben eltérő témakörben adják majd át az elismerést, az idén "A fenntartható közbeszerzések éve" program keretén belül díjazzák a pályázókat.

 

A közleményben hangsúlyozzák, a Közbeszerzési Hatóság feladata, hogy hozzájáruljon a hazai közbeszerzési eljárások szabályos és átlátható lefolytatásának biztosításához. A szervezet kiemelt célja az ajánlatkérők és ajánlattevők ösztönzése arra, hogy az eljárások során színvonalas szakmai teljesítményt nyújtsanak, így segítve a közpénzek eredményes és hatékony felhasználását.

 

Rigó Csaba, a Közbeszerzési Hatóság elnöke a közleményben kiemelte, a Közbeszerzési Hatóság számára az átláthatóság és a minél nagyobb verseny biztosítása mellett különösen fontos, hogy támogassa és ösztönözze a példamutató magatartást és színvonalas szakmai teljesítményt, hiszen ez elengedhetetlen feltétele a sikeres, hatékony eljárások lebonyolításának. 
A hatóság honlapján közzétett felhívás szerint az idén a pályázat beadási határideje 2018. október 30., az ünnepélyes díjátadó tervezett időpontja 2018. december 4.

 

A díjra pályázni 2014. január 1-ét követően indított és eredményesen lefolytatott közbeszerzési eljárással lehet, melynek során a pályázó a fenntarthatósági megfontolásokat, így környezetvédelmi, szociális vagy innovációs célokat előmozdító szempontokat érvényesített.

Forrás: MTI 

 

Vissza

Közbeszerzési hirdetmény figyelés

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunk segítségével

Magyarország és az Európai Unió országainak (TED) összes megjelent közbeszerzési hirdetményét figyelheti.

Naponta, e-mailben kapja meg az Önt érdeklő új kiírásokat testreszabottan.

Archívumunk segítségével böngészhet a korábban megjelenő hirdetmények között is.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2018
december
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép