Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon (+36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy az info@khf.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Pécs Megyei Jogú Város ÖnkormányzataAjánlati felhívásMagyarország Pécs Építési munkák
HUKarcagi Tankerületi KözpontTájékoztató a szerződés módosításáról/2015 KÉSzerződésmódosítás_3. rész
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Szegedi TudományegyetemSzerződés odaítéléseMagyarország Szeged Laboratóriumi, optikai és precíziós felszerelések (kivéve szemüvegek)
HUHonvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági HivatalHelyesbítés/2015 EUHLBútorbeszerzés-MH utánpótlás részére
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Füzéri VárgondnokságElőzetes tájékoztató hirdetményMagyarország Füzér Történelmi műemlékkel vagy emlékművel kapcsolatos építési munkák
HUBerettyóújfalui Tankerületi KözpontEljárást megindító felhívás/2015 KÉOktatási eszközök - EFOP
HUPécsi TörvényszékTájékoztató a szerződés módosításáról/2015 KÉA Pécsi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság bérelt épületében irodai bútorbeszerzés és tárgyalók kialakítása I.rész: Tárgyalók belsőépítészeti kialakítása - 1. sz. szerződésmódosítás
HUPázmány Péter Katolikus EgyetemTájékoztató a szerződés módosításáról/2015 KÉVállalkozási (kivitelezési) szerződés alapján a Pázmány Péter Katolikus Egyetem BTK 1088 Budapest, Mikszáth Kálmán tér 1. alatti ingatlanán homlokzat felújítás, homlokzati nyílászárók cseréje, díszvilágítás kiépítése.
HUMÁV FKG Kft.Ajánlati Felhívás

Mérnöki Létesítmények Divízió, Székesfehérvár Fő-építésvezetőség területén lévő épületek helyiségeinek tisztasági festése

HUSzervezet hivatalos megnevezése: Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági HivatalTovábbi információMagyarország Budapest Bútorok

Hírek

2018-09-05

KKV-k közbeszerzésének egyszerűsítése

Az Európai Bizottság felméri, hogy milyen kihívásokkal szembesülnek a kis- és középvállalkozások, illetve a közbeszerzési ügyintézők a közbeszerzési eljárások során.

2018-07-24

Rekordévet zárt a közbeszerzési piac

Az Országgyűlés Gazdasági bizottsága elfogadta a Közbeszerzési Hatóság 2017-es évre vonatkozó beszámolóját. Tavaly 8811 eredményes eljárást bonyolítottak, összértékük elérte a 3630 milliárd forintot, ami több mint 80 százalékkal több az előző évinél. A jelentés szerint fokozódott a verseny is: míg 2016-ban az átlagos ajánlatok száma 6 volt, 2017-re ez a szám 8-ra nőtt.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2018
Október
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép